Ukupno: 0,00 €
×

O nama

Istra Marine Elektronika d.o.o tvrtka je nastala nakon dugogodišnjeg rada u brodograđevnoj industriji, a zbog velikog zahtjeva tržišta za tvrtkama koje su voljne i koje imaju dovoljno znanja ponuditi kvalitetna rješenja na području brodske elektrike, elektronike i brodske automatike.

Sredinom '90 -tih godina 20. stoljeća  na temeljima  glasovite i svjetski poznate hrvatske trgovačke brodogradnje počinju s radom mnoga  mala brodogradilišta koja se specijaliziraju za izgradnju malih brodova. Neki od njih poznata su po dugogodišnjoj tradiciju u gradnji malih brodova, dok neka tek počinju  stjecati vlastita iskustva.

Prilagođavajući se zahtjevima tog vrlo strogog sustava kvalitete i vrijednosti nastala je potreba za specijaliziranim tvrtkama koje mogu istovremeno ponuditi savjet ali i opremu, s iskustvom u njezinoj distribuciji.

IME je osmišljena kako bi zadovoljila  najkompleksnije zahtjeve svojih klijenata. Zahvaljujući činjenici da je postala generalni zastupnik i uvoznik u Hrvatskoj za Blue sea Systems i San giorgio sein te zastupa i distribuira prozvode renomiranih talijanskih proizvodača i distributera kao što su Reba di Garbarino, CEM, Gianneschi, SIC i mnogi drugi, te može ponuditi i najkvalitetniju elektroopremu.

Uz prodaju, osnovni zadatak i cilj tvrtke je, prije svega, što bolja tehnička potpora i savjet koji se temelji na iskustvu i kontinuiranoj edukaciji.

RAZLOZI ZAŠTO JE POŽELJNO BITI NAŠ KLIJENT ?

•  trebate savjet kako biste ispravno započeli vašu djelatnost, bila ona izgradnja novog broda ili pak "refit " postojećeg

•  možemo izraditi Tehnički opis poštujući  vaše želje i vizije

•  na temelju Tehničkog opisa možemo napraviti kalkulaciju troškova opreme i radova

•  možemo vam ponuditi  opremu koja savršeno odgovara  vašim zahtjevima

•  možemo izraditi projektnu dokumentaciju i ishodovati njeno odobrenje kod vodećih klasifikacijskih društava:

   Hrvatski registar brodova, RINA, DNV, Lloyd

•  na osnovu odobrene projektne dokumentacije možemo  izraditi izvedbenu dokumentaciju

   (radionička dokumentacija)

•  vršimo nadzor nad gradnjom i izvođenjem radova (samo onih vezanih uz opremu)

•  ispitujemo sustave i vršimo njihovo podešavanje kako bi učinak opreme bio maksimalan

•  kada nastupi problem, IME vam  samostalno, ili u suradnji s  partnerima,  pomaže da ga riješite brzo i bezbolno

GENERALNI UVOZNICI I ZASTUPNICI ZA HRVATSKU

Pogledajte naše proizvode
© Ime d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada web stranica