Ukupno: 0,00 kn
×
slider1.jpg

Istra Marine Elektronika d.o.o

Kvalitetna rješenja na području brodske elektrike,elektronike i brodske automatike

 

Tražite prikladne kabele, stopice, prekidače, pumpe ili svjetla, složene navigacijske sustave radara, dubinomjera ili brodske automatike... ?

Možete nam se obratiti s povjerenjem budući da smo specijalizirani za sve električne uređaje koje namjeravate ugraditi u svoje plovilo. Naime godinama se usavršavamo i pružamo podršku većini malih i većih hrvatskih brodogradilišta,kako u odabiru opreme tako i u savjetovanju i izradi kompletnih brodskih sustava od prekabliranih kod serijske proizvodnje do pojedinačnih komponenti odabranih prema specifičnosti svakog broda.

Surađujemo i zastupao svjetske proizvođače brodske opreme kao što su Blue sea systems i San giorgio sein te sa sigurnošću vam možemo dati odgovor na sva vaša pitanja tehničke prirode te vam osigurati opremu i komponente za uspješnu realizaciju vašeg projekta.

Stoga se nadamo da ćete na našim stranicama pronaći sve što trebate kako biste kvalitetno odradili projekt vezan uz brodske sustave.

Posebna ponuda

Pogledajte naše proizvode

Surađujemo i zastupamo svjetske proizvođače brodske opreme kao što su Blue sea systems,San giorgio sein i CEM pumps te sa sigurnošću vam možemo dati odgovor na sva vaša pitanja tehničke prirode te vam osigurati opremu i komponente za uspješnu realizaciju vašeg projekta.

GENERALNI UVOZNICI I ZASTUPNICI ZA HRVATSKU

Pogledajte naše proizvode
© Ime d.o.o. Sva prava pridržana. Izrada web stranica